De juiste hondenvoeding bij overgewicht

Tips voor een gezond gewicht

Steeds meer honden hebben te maken met overgewicht. En dit terwijl overgewicht voor een verhoogd risico op gezondheidsproblemen zorgt. Heeft je hond overgewicht? Dan helpen we je graag om het overtollige gewicht te helpen verliezen.

Kleinere porties

Voorkom overgewicht bij je hond door de voeding strikt te volgen en porties te wegen. Als er geen verandering optreedt, verminder de voeding geleidelijk om spierverlies te voorkomen; ideaal is een gewichtsverlies van 1 tot 2% per week voor een sterke en vitale hond.

Meer beweging

Beweging helpt je hond actief en gezond te blijven. Bouw spiermassa en uithoudingsvermogen op door vaker te wandelen.

Tip: maak beweging extra leuk met spelletjes zoals apporteren en touwtrekken.

Dat verdient iedere hond toch?

Voeding van de beste kwaliteit

Om je hond gezond te laten afvallen, is vaak een dieetaanpassing nodig. Kies voor Buddy Wild Caught Salmon. Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor honden met overgewicht. Deze complete brok bevat alle essentiƫle voedingsstoffen die je hond dagelijks nodig heeft om gezond te blijven. Zo zorg je voor een gezondere en gelukkigere hond.

Hondenvoeding met verse zalm

Buddy Wild Caught Salmon is ontwikkeld samen met dierenartsen en voedingsdeskundigen. Het lage vetgehalte in combinatie met hoogwaardige ingrediƫnten, maakt dit de ideale brok voor senior honden en honden die op hun gewicht moeten letten.

Tijd om te proeven!

Probeer extra voordelig

Wil je Buddy zelf proberen? Bestel dan eenmalig een try-out box. Hiermee kun je voordelig testen of je hond ook gaat kwispelen van de gezonde voeding van Buddy, Dat wordt genieten!