Ontmoet Buddy

Honest pet food,
made with love.

Even eerlijk… Echt goede voeding vinden voor je huisdier. Dat kan enorm lastig zijn, toch? Een aantal dierenliefhebbers uit Zweden liep daar ook tegenaan in de zoektocht naar goede voeding voor hun familiehond. Zo is Buddy ontstaan!

Eerlijk is eerlijk...

De winkels liggen vol met dierenvoer dat op grote schaal is geproduceerd en goedkope conserveermiddelen en kunstmatige toevoegingen bevat. Terwijl we het als mensen juist zo belangrijk vinden om verse, gezonde maaltijden te kiezen, lijkt de diervoedingsindustrie vast te zitten in het verleden. Tijd voor verandering!

Met liefde gemaakt

Samen met dierenartsen en voedingsdeskundigen ontwikkelt Buddy gezonde, natuurlijke diervoeding zonder overbodige toevoegingen. Het Zweedse bedrijf is gevestigd in Stockholm en bereidt de recepten veilig binnen de EU. De ingrediënten worden met trots op de voorkant van de verpakkingen getoond. Wel zo eerlijk!

Waarom Buddy?

Puur natuur

Bij Buddy draait alles om natuurlijke ingrediënten. Geen goedkope vullers, bijproducten of kunstmatige toevoegingen.

Zorgzaam

Buddy is gek op honden én gek op de planeet. Daarom doet Buddy er alles aan om haar pootafdruk op het klimaat te verkleinen.

Eerlijk

De diervoedingsindustrie is niet altijd even transparant. Buddy heeft niets te verbergen. We showen onze ingrediënten juist met trots!

Bekroond!

Buddy is bekroond met diverse Zweedse keurmerken en voldoet aan de Gouden Standaard van het WWF, omdat we al onze CO₂-uitstoot compenseren. Daar zijn we trots op!

Vriendelijk voor de planeet

Dieren zijn niet het enige waar Buddy om geeft! Buddy werkt namelijk ook actief aan het verminderen van haar pootafdruk op het klimaat. We gebruiken de voedzame delen van vlees die anders verspild worden en verminderen onze CO2-uitstoot door klimaatcompensatie-projecten. Zo steunt Buddy onder andere het Svilosa Biomass Project en het Solar Energy Project van GoClimate. Goed voor jouw vriend én voor de planeet!

Advies van experts

Voedingswijzer

Weet je niet welke Buddy voeding bij jouw hond past? We helpen je snel de juiste voeding te vinden. Deze voedingswijzer, gemaakt door voedingsexperts en dierenartsen, stelt een speciaal menu samen voor jouw vriendje.

Vragen?

Contact

Wij staan klaar om je te helpen! Heb je vragen over Buddy of over een van onze producten? Vul ons contactformulier in, dan nemen we snel contact met je op.