Hondenbrokken voor oudere honden

De perfecte brok voor senior honden

De voedingsbehoeften en levensstijl van honden veranderen als ze ouder worden. Oudere honden hebben een langzame stofwisseling, bewegen minder en krijgen vaak gewrichts- en gebitsproblemen. Geef je oudere hond de zorg die hij verdient. Kies voor speciale hondenvoeding voor senior honden!

Buddy Wild Caught Salmon

Caloriearm

Buddy Wild Caught Salmon is een caloriearm, graanvrij recept speciaal afgestemd op de behoefte van oudere honden. Ontwikkelt met dierenartsen en voedingsdeskundigen.

Soepele gewrichten en gezonde darmen

De voeding is bereid met prebiotica voor een gezonde darmflora en natuurlijke extracten van glucosamine en chondroïtine voor soepele gewrichten, ook op latere leeftijd.

Puur natuur

Onze missie is simpel: 100% natuurlijke en gezonde hondenvoeding, zonder toegevoegde onzin. Dit proef je terug in Buddy Wild Caught Salmon. Zo werken we samen aan een beter, gezonder leven voor onze kleine vrienden. 

Buddy WIld Samon

Probeer extra voordelig

Wil je Buddy Wild Caught Salmon uitproberen? Bestel een try-out box en ontdek extra voordelig of je hond ook enthousiast wordt van de gezonde voeding van Buddy. Dat wordt smullen!

Senior hondenvoeding
Advies van experts

Wanneer overstappen naar senior hondenvoer?

Honden worden gemiddeld senior vanaf 8 jaar, maar dit verschilt per ras en grootte. Grote honden zijn vaak al senior vanaf 5 of 6 jaar, terwijl kleinere rassen dit pas rond 9-10 jaar zijn. Overleg met je dierenarts om het juiste moment voor de overstap naar senior hondenvoer te bepalen.