Hondenvoeding voor grote honden

Hondenbrokken voor onze grote vrienden

Grote honden hebben speciale voeding nodig om hun imposante postuur gezond en sterk te houden. Samen met dierenartsen en voedingsdeskundigen hebben we Buddy Free-Range Duck ontwikkeld. Dit is uitgebalanceerde voeding voor grote honden.

Buddy Free-Range Duck

Goed voor je hond en voor de planeet

Dieren zijn niet het enige waar we bij Buddy om geven! We geven ook om onze planeet. Daarom compenseren we al onze CO₂-uitstoot. Hiermee voldoen we aan de Gouden Standaard van het WWF!

Puur natuur

Bij Buddy draait alles om natuurlijke ingrediënten. Geen goedkope vulmiddelen, bijproducten of kunstmatige toevoegingen. Dit proef je terug!

Niets te verbergen

Misschien heb je het al gezien aan onze verpakkingen. We zijn eerlijk en transparant! We verstoppen onze ingrediënten niet in kleine letters op de achterkant van de verpakking. Maar laten ze juist met trots zien op de voorkant van onze verpakkingen!

Waarom speciale voeding voor grote honden?

Grote honden hebben vaker last van:

  • Gewrichtsproblemen

  • Artrose

  • Hartproblemen

  • Struviet/blaasgruis

Deze problemen wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. De samenstelling van Buddy Free-Range Duck is hier dan ook op afgestemd en draagt bij aan een goede spiergroei, gezonde botten en gezond weefsel.

Tijd om te proeven!

Wil je Buddy zelf ervaren? Bestel een try-out box met droogvoeding en snacks om onze natuurlijke, gezonde diervoeding te ontdekken. De perfecte kennismaking met Buddy. En ook nog eens extra voordelig!