Hondenvoeding voor kleine honden

Alles voor onze kleine vrienden

Ben je op zoek naar de beste maaltijd voor je kleine hond? Kies dan voor de Tasty Duck Bites van Buddy. De brokken zijn extra klein, waardoor zelfs de kleinste honden van de ongeëvenaarde smaak kunnen genieten. 

Daarom kiezen voor Buddy Tasty Duck Bites

Extra kleine brokjes

Onze Tasty Duck Bites is heerlijke complete voeding voor kleine honden. De brokjes zijn ongeveer 0,5 tot 0,7 cm, zo kunnen zelfs de kleinste honden ervan genieten.

Goed voor je hond én voor de planeet

Dieren zijn niet het enige waar Buddy om geeft! We werken namelijk ook actief aan het verminderen van onze pootafdruk op het klimaat. Zo voldoen we aan de Gouden Standaard van het WWF, omdat we onze CO₂-uitstoot compenseren.

Eerlijk en transparant

We verstoppen onze ingrediënten niet in kleine letters op de achterkant van de verpakking. Maar laten ze juist met trots zien op de voorkant van onze verpakkingen! We gebruiken dan ook enkel de beste ingrediënten. En dat proef je terug!

Maak de overstap naar Buddy

Door te kiezen voor Buddy kies je voor voeding die niet alleen goed is voor jouw kleine vriend, maar ook voor de planeet. Maak je ook de overstap naar Buddy? Bestel dan eenmalig een try-out box. Dit is de manier om kennis te maken met al onze natuurlijke, gezonde diervoeding.

De voedingsbehoeften van kleine honden

Kleine honden hebben door hun energierijke en snelle stofwisseling meer eiwitten en calorieën nodig.

Buddy Tasty Duck Bites heeft daarom een eiwitpercentage van maar liefst 30% en is volledig graanvrij. Ook bevatten de brokken prebiotica. Dit draagt bij aan een gezonde darmflora.